Club

Fotoclub Din81

Fotoclub Din81 is een kleine club uit de Kop van Overijssel met enthousiaste leden voor wie fotograferen een soort tweede natuur is geworden.

Licht, vorm, kleur, contrast, compositie; fotografische elementen die onze kijk op de wereld om ons heen gaandeweg zijn gaan bepalen, of je nou wel of niet door de zoeker van een fototoestel kijkt. Die wereld blijkt telkens weer schoonheid te bieden die ons verrast en boeit. Die schoonheid willen we vastleggen in beelden die ertoe doen.

Elke drie weken op vrijdag delen we foto’s met elkaar; bekijken en bespreken deze, geven elkaar feedback, beoordelen ze soms, geven elkaar tips en trucs. Zo weten we elkaar uit te dagen om kritisch te zijn. Tegelijk inspireren we elkaar om met verwondering om ons heen te blijven kijken en de werkelijkheid te vangen in boeiende beelden.

Bekijk het werk van onze leden in deze prachtige video!

Fotobond

Din81 is aangesloten bij de Bond voor Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen (BNAFV) of kortweg de Fotobond, en valt onder de afdeling Transijssel.

Bestuur

Voorzitter
Theo Hoofwijk, voorzitter@fcdin81.nl
Secretaris
Hans Faber, secretaris@fcdin81.nl

Sinds 17 januari 1981

De fotoclub is opgericht op 17 januari 1981 door een paar enthousiaste amateur fotografen met als doel om in clubverband meer te doen met fotografie en het individuele creatieve en technische niveau te verbeteren door het uitwisselen van kennis, inzicht en ervaring.

Regionale club

Fotoclub Din81 is een regionale fotoclub. De clubavonden worden gehouden in Sint Jansklooster, maar de leden komen ook uit de wijde omgeving van de Kop van Overijssel zoals Steenwijkerland, Noordoostpolder en Kampen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat jij en Fotoclub Din81 elkaar iets te bieden hebben? Je bent hartelijk welkom als gastlid!