Din81 bestaat 40 jaar!

fotoclub din81 40 jaar

In 2021 bestaat Din81, de fotoclub voor de kop van Overijssel en omstreken, 40 jaar! Dit willen we vieren met tal van activiteiten waaronder een jubileumexpositie, een lezing, een online reünie en met artikelen op de website.

De club is op 17 januari 1981 opgericht door Hans Voerman en Wim Willemsen. Zij bleven lang de enige enthousiaste leden en zijn nog steeds lid. In de loop van de tijd werd Din81 een bekende club met leden uit de wijde omgeving.

Hans en Wim konden in 1981 niet vermoeden dat Din81 in 2021 nog steeds een bloeiende actieve fotoclub is waar fotografen uit Noordwest Overijssel en omstreken elkaar in een plezierige sfeer driewekelijks ontmoeten. Zij willen meer uit hun hobby halen en elkaars werk bekijken en van commentaar voorzien om de lat steeds wat hoger te leggen.

Wanneer we dit jaar de activiteiten in praktijk kunnen brengen moeten we afwachten want helaas zijn we nog niet van het coronavirus verlost. Wel zullen hier en op Facebook alvast regelmatig berichten over de geschiedenis van Din81 verschijnen en is er een platform in voorbereiding voor leden en oud-leden. Hou de site en Facebook dus in de gaten!